Lieve klantjes,
Take-Away met Kerst 2023
Bestellen kan tot ZONDAGMIDDAG 17 december 2023 - 12u
Afhalen kan enkel op zondag 24 december 2023 tussen 14u30 en 17u
Gelieve uw opgegeven afhaalmoment te respecteren!
Bij afhaling, liefst betalen met bancontact, visa, mastercard
cash kan ook maar dan liefst gepast.
Op de take-away kerst worden geen geen joyn punten toegekend
Dank voor uw medewerking
Velouté van champignons en truffel (1 liter)
€ 10.50 /Liter
Roomsoepje met champignons en truffel (1 liter)
Ingrediënten: Ingrediënten: champignons, room, water, bloem, melk, boter, bieslook, kipbouillon, truffeltapenade, specerijen en kruiden.
Allergenen: gluten (tarwebloem), lactose, melkeiwitten.
Kan sporen van ei, soja, selderie en mosterd bevatten.
Witloofroomsoep met gerookte zalmsnippers (1 liter)
€ 11.50 /Liter
Witloofroomsoep met gerookte zalmsnippers (1 liter)
Ingrediënten: witloof, aardappel, ajuin, bloem, melk, water, boter, bieslook, laurier, gerookte zalmsnippers, specerijen en zout.
Allergenen: gluten (tarwebloem), vis, lactose.
Kan sporen van ei, selder, mosterd en soja bevatten.
Kalfscarpaccio met tonijnmayonaise verrijkt met ansjovis en kappertjes: één van de bekendste Italiaanse gerechten
€ 16.00 /pp
Kalfscarpaccio met tonijnmayonaise verrijkt met ansjovis en kappertjes: één van de bekendste Italiaanse gerechten.
Ingrediënten: kalfsvlees, mayonaise, tonijn, ansjovis, kappertjes, rucola, olijfschijfjes.
Allergenen: ei, mosterd, vis.
Scampi (5st) op duivelse wijze (Diabolique)
€ 16.00 /pp
Scampi (5stuks) op duivelse wijze (Diabolique)
Ingrediënten: gepelde black tiger scampi, tomaat, paprika, room , ui, tomatenketchup, allergenenvrije boter, bieslook, kruiden en specerijen
Allergenen: vis, schaaldieren, lactose.
Kan sporen van mosterd bevatten.
Lenghaasje met kreeftenroomsaus, rivierkreeftjes, grijze garnaaltjes en preipuree
€ 23.00 /pp
Lenghaasje met kreeftenroomsaus, rivierkreeftjes, grijze garnaaltjes en preipuree.
Ingrediënten: tongrolletjes, room, melk, schaaldierenfond, tarwebloem, bieslook, boter, specerijen en kruiden, aardappelen, peterselie, water, prei, rivierkreeftenvlees, grijze garnaaltjes.
Allergenen: lactose, vis, gluten (tarwe en gerst), schaaldierenfond.
Kan sporen van ei, selder en mosterd bevatten.
100% graangevoerd. Vulling van gehakt, witloof, ganache van eend, vergezeld van een lichte room-cognacsaus (roomsaus verrijkt met kalfsfond en cognac). Met witloofpuree
€ 23.00 /pp
Gevulde Mechelse koekoekfilet - 100% graangevoerd. Vulling van gehakt, witloof, ganache van eend, vergezeld van een lichte room-cognacsaus (roomsaus verrijkt met kalfsfond en cognac). Met witloofpuree
Ingrediënten: gevogelte, champignons, kalfsjus, bloem, aardappelen, varkens-kalfsgehakt, bieslook, melk, room, boter, ganache van eend, witloof, Cognac, specerijen en kruiden.
Allergenen: lactose, gluten (tarwe en gerst), sulfiet.
Kan sporen van ei, mosterd en soja bevatten.
Bouilabaisse (met gemalen kaas en rouille)
€ 25.00 /pp
Bouillabaisse
Ingrediënten: tongrol, scampi, coquille, zalm, kabeljauw, verse vis volgens aanvoer van de dag, garnalen, selder, water, rouille (olie, mosterd, look, ei), aardappelen, tomaat, pijpajuin, kreeften,- en garnalenjus, kruiden en specerijen.
Allergenen: schaaldieren, lactose, vis, mosterd, tarwegluten, gerst, weekdieren.
Kan sporen van soja en weekdieren bevatten.
Chili SIN carne (vegetarisch en vegan)
€ 16.50 /pp
Chili SIN carne (vegetarisch en vegan)
Ingrediënten: ui, paprika, wortel, tomaat, tomatenpuree, rode bonen (kidney) allergenenvrije boter, olijfolie, bieslook, komijn, laurier, knoflook, koriander, gember, chilies, mais, bloem, andere kruiden en specerijen.
Allergenen: tarwebloem, selderijzaad, soja.
Kan sporen van mosterd bevatten.
Zwarte-Woud compositie = rode vruchten, chocolademousse, chocoladecake, slagroom, kersen, crumble & chocoladefantasie
€ 9.50 /pp
Verrassing Kerstdessert
Zoals u van ons kan verwachten hebben wij een heel leuk en lekker Kerstdessert van Creades (Spin-off hotelschool Ter Groene Poorte - Brugge) geselecteerd.
allergenen: gluten, room, melk, ei
Kaasbordje met zijn garnituren en vergezeld van notenbrood
€ 13.00 /pp
Kaasbordje met zijn garnituren en vergezeld van notenbrood
Ragout met Mechelse koekoek, champignons en gehaktballetjes in een smeuïge saus
€ 25.00
Vol-au-vent (1kg)
Ingrediënten: Mechelse Koekoek (gevogelte), champignons, gehaktballetjes, melk, kruiden en specerijen, geconcentreerde kippenbouillon, roux.
Allergenen: lactose, tarwegluten.
Kan sporen van ei, selderij en mosterd bevatten.
Balletjes in tomatensaus (homemade) 1 kg
€ 22.00
Handgerolde balletjes in tomatensaus. (+/-10 balletjes/kilo)
Ingrediënten: allergenenvrij gemengd gehakt (varkens en rund), tomaten, ui, allergenenvrije boter, olijfolie, kruiden en specerijen.
Allergenen: kan sporen van mosterd bevatten.
Ragout van wild met ui, champignons en wortel
€ 29.00
Stoofpotje van wild (1kg)
Ingrediënten: Hert, Everzwijn, champignons, zilverui, wortel, peper, laurier, kruidnagel, rozemarijn, tijm, geconcentreerde wildbouillon, roux, specerijen en kruiden.
Allergenen: lactose, tarwegluten, selder.
Kan sporen van ei en mosterd bevatten.
(Mexicaans gerecht - Chili con carne is een stoofpot die samengesteld is uit vlees (varkens-rundsgehakt) in dit geval gevoglte (kip) en chilipeper, knoflook, paprika, tomaat, rode kidney bonen, mais, ui, komijn, knoflook en vele andere kruiden en specerijen.
€ 23.00
Chili CON Pollo (kip) (1kg)
Ingrediënten: kip, ui, paprika, wortel, tomaat, tomatenpuree, rode bonen (kidney) allergenenvrije boter, olijfolie, bieslook, komijn, laurier, knoflook, koriander, gember, chilies, mais, bloem, andere kruiden en specerijen.
Allergenen: tarwebloem, selderijzaad, soja.
Kan sporen van mosterd bevatten.
€ 2.50
Supplement aardappelpuree
Ingrediënten: aardappel, melk, water, allergenenvrije boter, specerijen.
Kan sporen van tarwegluten bevatten.
Zelf af te bakken vanuit diepgevroren toestand - 8 minuutjes op 170°
€ 6.00 /stuk
Grijze garnaalkroket (65gr) diepgevroren - gepaneerd met Panko
Ingrediënten: water, grijze garnalen, tarwebloem, boter, melk, eigeel, room, kaas, gelatine, visbouillon, kreeftenbisque, selder, ajuin, wortel, peper, zout, nootmuskaat, cayennepeper, soja.
Allergenen: gluten (tarwe), schaaldieren, lactose, ei, selder, soja
Zelf af te bakken vanuit diepgevroren toestand - 8 minuutjes op 170°
€ 4.50 /stuk
Kaaskroket (80gr) diepgevroren. Gepaneerd met panko.
Ingrediënten: Zwitserse Gruyere, Grana Padano & mozzarella.
Ingrediënten: water, kaas, tarwebloem, boter, melk, eigeel, gelatine, limoensap, peper, zout, nootmuskaat, cayennepeper, soja.
Allergenen: gluten (tarwe), lactose, soja
Naam: {{ name }}
Adres: {{ street }} {{ city }}
Telefoonnummer: {{ phone }}
E-mailadres: {{ email }}
Opmerkingen: {{ remarks }}
Tijdstip: {{ delivery_time }}